onze producten

Silverlinde is enthousiast over de werkzaamheid van de essentiële oliën bij problemen van fysieke...
last minute info moment
Op VRIJDAG 6 SEPTEMBER a.s. vanaf 12.30 uur Tijdens de informatie middag op 6...
training beroepszekerheid
Afgestudeerd…als veterinair therapeut en toch nog wat onwennig en onzeker? Silverlinde(praktijk) biedt een unieke mogelijkheid om je te beroepszekerheid te ontwikkelen. Aanwezig...
de medewerkers van Silverlinde Praktijk

De medewerkers

Margriet Cremers


Margriet Cremers is al jarenlang het gezicht van Silverlinde.
Naast veterinair natuurgeneeskundig therapeut in Dierenpraktijk Silverlinde is zij schrijfster van diverse boeken over dieren, vakdocent Aromatherapie, Diergedrag en Bachtherapie bij de Silverlinde opleidingen. 

 

 

Sandra van den Berg


Sandra is al meer dan 25 jaar werkzaam bij Silverlinde. Zij is werkzaam als humaan therapeut bij Silverlinde. Sandra heeft verscheidene opleidingen gevolgd waaronder NLP en systemisch werken. Familie- en organisatie opstellingen, maar ook de opstelling van een (huis) dier zijn, naast coaching, haar belangrijkste werkzaamheden in de praktijk. Youkje Goossens

Youkje is afgestudeerd veterinair therapeut te Silverlinde en werkt vooral met (hobby) landbouwhuisdieren zoals ezels, paarden, kippen, varkens, geiten.
Daarnaast beheert Youkje de afspraken binnen de agenda van de praktijk en assisteert zij de therapeuten en dierenarts.
Als u belt voor een afspraak met de praktijk, krijgt u Youkje aan de telefoon.Odette Radier

Odette is al meer dan 17 jaar dierenarts voor gezelschapsdieren met een extra ervaring met konijnen.
Zij begon zich jaren geleden te interesseren voor de meer holistische visie op gezondheid en breidde haar expertise uit met dry needling en veterinaire acupunctuur. Zij is IVAS gecertificeerd.
Odette is daarnaast gefascineerd door Chinese kruiden en Chinees food therapy.

 Peter Klaver

Peter is ondersteunend dierenarts in de praktijk van Silverlinde.
Daarnaast is hij algemeen dierenarts met extra ervaring op het gebied van kleine huisdieren en exoten, tevens is hij eigenaar van de Klaver4dieren veterinaire kliniek in Dodenwaard en praktiseert vanuit deze kliniek.
Peter is voormalig docent aan de faculteit diergeneeskunde Utrecht en al vele jaren docent medisch en docent voeding bij Instituut Silverlinde.

Rosalie van Eck

Rosalie is humaan- en paraveterinair dierenfysiotherapeut (i.o.). Haar streven is om haar patiënten zo los- en vrij mogelijk te laten bewegen. Hierbij is zij gespecialiseerd in triggerpoint therapie, dry needling, fascie mobilisatie en bindweefselmassage.