onze producten

Silverlinde is enthousiast over de werkzaamheid van de essentiële oliën bij problemen van fysieke...
titersessie dierenpraktijk silverlinde
Op dinsdag 23 januari a.s. organiseert Dierenpraktijk Silverlinde een aparte dag voor Vaccichecks (titersessie) tegen een gereduceerd tarief van 40...
open dag
zaterdag 3 februari van 10.00-13.00u = VOL nieuwe datum open dag: vrijdag 16 maart van 16.00-ca. 19.00u Aanmelden? Stuur een berichtje naar...

workshop EHBO voor uw hond

Een praktische cursusdag waarin u leert eerste hulp te bieden aan een zieke of gewonde hond in acute situaties waarbij direct ingrijpen noodzakelijk is.
De dag bestaat uit theorie en praktijk. Uw eigen hond mag mee om bijvoorbeeld verbinden op te oefenen en om zaken als pols en ademhaling te leren beoordelen.  Tevens wordt gekeken naar de mogelijkheden om natuurgeneeskundig te ondersteunen.


Inhoud workshop

  • diverse type wonden
  • verbanden
  • shock
  • reanimatie
  • vergiftiging
  • zonnesteek/onderkoeling
  • insectensteken/beten
  • korte check-up lichaamsfuncties
We willen zeer sterk benadrukken dat het niet de bedoeling van de cursusdag is om bezoek aan de dierenarts onnodig te maken. Zoals genoemd is het de eerste hulp bij ongelukken; de tweede hulp zal toch van een professional moeten komen.

Datum Dinsdag 3 april 2018
Tijden 09.00 - 16.00 uur
Locatie Silverlinde - Landgoed Yzer Heck - Breda
Docent Dian Wagemakers; docent medisch, dierenarts, osteopaat, veterinair natuurgeneeskundig therapeut, acupuncturist voor dieren.
Prijs € 115,= (inclusief cursusmap)
Meldt u zich langer dan 6 weken voor aanvang aan dan ontvangt u 10% korting op het totale cursusbedrag.
Deelnemers In overleg met Silverlinde is het mogelijk uw hond mee te nemen. Maximaal 4 honden per groep.
CRKBO Silverlinde staat geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en is daarmee BTW-vrijgesteld.
BCND Silverlinde wordt door de Vereniging van Beroepsbeoefenaars van Complementaire en Natuurlijke geneeswijzen voor Dieren (BCND) erkend als bij- en nascholingsinstituut

Aanmelding en aanvullende informatie:

Aanmelden voor deze cursus kan via de mail marike@silverlinde.com ,of telefonisch: 076 542 46 88

Cursussen vinden alleen doorgang bij minimale aanmelding van 8 deelnemers, tenzij anders vermeld.

*Mocht het zo zijn dat u belangstelling heeft voor een cursus die al gegeven is, op een dag staat dat u niet kunt of die al helemaal vol zit, laat het ons dan weten. (076 5424688; marike@silverlinde.com).
Vaak staan nieuwe cursussen al gepland voor het volgende seizoen, maar zijn ze nog niet verwerkt op onze website. Wij kunnen u dan wel al plaatsen op de deelnemerslijst zodat u verzekerd bent van een plaatsje. Ook kunt u ons verzoeken contact met u op te nemen zodra we een bepaalde cursus gaan organiseren.