onze producten

Silverlinde is enthousiast over de werkzaamheid van de essentiële oliën bij problemen van fysieke...
last minute info moment
Op VRIJDAG 6 SEPTEMBER a.s. vanaf 12.30 uur Tijdens de informatie middag op 6...
training beroepszekerheid
Afgestudeerd…als veterinair therapeut en toch nog wat onwennig en onzeker? Silverlinde(praktijk) biedt een unieke mogelijkheid om je te beroepszekerheid te ontwikkelen. Aanwezig...

Fotonen (softlaser) therapie

Zonlicht heelt, dat wisten onze voor-voor ouders al. Zonlicht heelt doordat de frequentie van dit betreffende licht, de celmembranen beter doorlaatbaar maakt. Een mogelijke blokkade van de celmembraan wordt daardoor opgeheven. Het gevolg is dat de celstofwisseling weer normaal plaats kan vinden. Hiermee versterkt de cel zichzelf en daarmee het gehele lichaam.

Zonlicht heelt eveneens door de vitamines, welke zij helpt aanmaken, en door de frequenties van het lichtspectrum die het lichaam in een gezonde trilling en dus balans brengen.
De vorm waarin het helende zonlicht wordt overgebracht noemen we fotonen.
Biofotonen zijn minuscuul kleine licht-energie pakketjes die door onze cellen worden opgenomen zodat deze cellen al hun functies kunnen vervullen. Biofotonen sturen de basisregulatie van het lichaam aan en zorgen voor een goede celstofwisseling.

Hoewel de zon onze belangrijkste en meest natuurlijke bron is om fotonen op te nemen -namelijk via huid en ogen- kan dit ook indirect middels planten, groenten en kruiden. Hierin zijn de fotonen opgeslagen die gevormd zijn bij de fotosynthese. Naast deze twee natuurlijke bronnen kan het lichaam ook biofotonen opnemen door andere lichtbronnen, mits deze aan bepaalde kenmerken voldoen. Een fotonen-apparaat is een bron die aan de betreffende voorwaarden voldoet.

 

Fotonen-therapie


Bij fotonentherapie, ook wel softlasertherapie genoemd, werken we met een apparaat dat licht, in de vorm van fotonen, naar plaatsen in het lichaam leidt met het doel de cellen te stimuleren zich te herstellen. De fotonen worden gemakkelijk door het lichaam opgenomen en zetten sterk aan tot vitalisering en herstel. Hierna kunnen andere therapieën, zoals bioresonantie en acupunctuur, maar ook middelen beter hun werk doen.

 

Goede resultaten


Silverlinde heeft goede resultaten geboekt met fotonentherapie bij de behandeling van diverse klachten bij dieren.
We noemen er enkele:

  • Spier- en gewrichtsklachten
  • Pijnklachten zowel acuut als chronisch
  • Ziekte van Lyme
  • Verwondingen en blessures
  • Herstel na ziekte, ongeval, operatie
  • Verzwakte weerstand
  • Huidaandoeningen
  • Uitputting

 

In de praktijk


Tijdens de behandeling ligt, zit of staat het dier op een zachte mat waardoor de frequenties van de bioresonantie therapie worden geresoneerd en krijgt het dier de fotonen handlaser (vergelijkbaar met de hoorn van een telefoon) op de te balanceren plek of orgaan gelegd.
Dieren vallen vaak al snel in slaap en raken volledig ontspannen.
De behandeling duurt ongeveer 30 minuten en moet over het algemeen 4 tot 6 maal worden herhaald.