onze producten

Silverlinde is enthousiast over de werkzaamheid van de essentiële oliën bij problemen van fysieke...
last minute info moment
Op VRIJDAG 6 SEPTEMBER a.s. vanaf 12.30 uur Tijdens de informatie middag op 6...
training beroepszekerheid
Afgestudeerd…als veterinair therapeut en toch nog wat onwennig en onzeker? Silverlinde(praktijk) biedt een unieke mogelijkheid om je te beroepszekerheid te ontwikkelen. Aanwezig...

Ziekte van Lyme

Grote bekende in de Silverlinde Praktijk. De "Ziekte van Lyme" is een systeem ziekte.
De bacteriële besmetting kan worden overgebracht door een teek, een horzel of mug, maar ook door lichaamssappen - waaronder moedermelk - en zelfs transplacentair.

Teken zijn, nog meer dan bijvoorbeeld vlooien, bestand tegen extreme temperaturen en kunnen een jaar leven zonder voedsel. Per jaar legt een vrouwtje1000 - 2000 eitjes.
Dit alles bij elkaar betekent dat de borrelia besmetting, wereldwijd, snel toeneemt.

Ook dieren worden in snel toenemende mate besmet. Ziekte van Lyme wordt in ca. 50 % van de gevallen, met de huidige reguliere test methoden, niet gevonden.
ALS er al een positieve diagnose is, bestrijdt de reguliere geneeskunst deze met antibiotica.
Behandeling met antibiotica heeft ALLEEN zin in de acute fase, als de bacterie zich nog als bacterie gedraagt.

Na de acute fase gaat de bacterie zich "verstoppen" in gebieden waar het natuurlijke afweersysteem, maar ook antibiotica, moeilijk terecht komt. Bijvoorbeeld de weinig doorbloede en zuurstof arme delen van het lichaam, zoals o.a. kraakbeen (Lyme artritis).
De borrelia spirocheet kan zich omhullen met het lichaamseigen eiwit van de patiënt en wordt daardoor moeilijk herkenbaar.
En DUS ook moeilijk te behandelen.

Ziekte van Lyme laat zich WEL behandelen door een combinatie van natuurlijke middelen, bioresonantie en fotonen therapie.

Veel patiënten die, na een lange weg  van waarschijnlijk veel antibiotica gebruik, niet vooruit zijn gegaan, vinden vaak baat bij bovengenoemde combinatie.
Of deze de borrelia infectie geheel geneest is nog niet duidelijk. Wel is duidelijk dat veel patiënten significante verbetering van kwaliteit van leven hebben en geen reguliere middelen gebruiken.

Silverlinde integrale praktijk specialiseert zich in de behandeling van dieren met Borreliabesmetting, ziekte van Lyme.