onze producten

Silverlinde is enthousiast over de werkzaamheid van de essentiële oliën bij problemen van fysieke...
Instroommodule
Nu nog starten met leerjaar 1? Het KAN. Door middel van een paar intensieve(re) aanvangsweken is het mogelijk om in...
vaccicheck
Op maandag 20 november a.s. organiseert Silverlinde Praktijk een aparte dag voor Vaccichecks (titersessie) tegen een gereduceerd tarief van 40...

Tamme ratten en hun optimale welzijn

Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk en inspirerend een tamme rat als huisdier kan zijn. Slim, ondernemend en meestal erg vrolijk.
Sociaal als ze zijn, willen ze ook graag, samen met de mens, veel ervaren, nieuwe dingen leren. Het zijn gemakkelijke en prettige huisdieren. Wel zijn er belangrijke aandachtspunten om de rat gezond te houden, zowel fysiek als mentaal. Deze aandachtspunten worden tijdens een korte cursus op Silverlinde belicht vanuit de intregrale invalshoek. Dus reguliere- en natuurgeneeskunde kennis met elkaar verweven.


Inhoud cursus:


Alle hieronder genoemde aspecten zijn voor zowel een beginnende als gevorderde eigenaar interessant maar ook heel leerzaam voor diertherapeuten die hun kennis willen vergroten. 

•    Voeding
•    Huisvesting
•    Koppelen
•    Meest voorkomende ziekten en een (natuurgeneeskundige) behandeling
•    Gedragsproblemen en probleem gedrag
Datum dinsdag 28 november
Tijden 09.00 - 12.15 uur
Locatie Silverlinde - Landgoed Yzer Heck - Breda
Docenten Peter Klaver; dierenarts www.klaver4dieren.nl - schrijver van het boekje "Rat als huisdier"
Margriet Cremers - Dudok van Heel; vakdocent in o.a. Aromatherapie, Diergedrag, Bachbloesemtherapie bij Silverlinde. Werkzaam als natuurgeneeskundig diertherapeut in de praktijk van Silverlinde, schrijfster van diverse boeken over dieren.
Prijs € 57,50 incl. boekje "Rat als huisdier"
Meldt u zich langer dan 6 weken voor aanvang aan dan ontvangt u 10% korting op het totale cursusbedrag.
CRKBO Silverlinde staat geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en is daarmee BTW-vrijgesteld.
BCND Silverlinde wordt door de Vereniging van Beroepsbeoefenaars van Complementaire en Natuurlijke geneeswijzen voor Dieren (BCND) erkend als bij- en nascholingsinstituut

Aanmelding en aanvullende informatie:

Aanmelden voor deze cursus kan via de mail marike@silverlinde.com ,of telefonisch: 076 542 46 88

Cursussen vinden alleen doorgang bij minimale aanmelding van 8 deelnemers, tenzij anders vermeld.

*Mocht het zo zijn dat u belangstelling heeft voor een cursus die al gegeven is, op een dag staat dat u niet kunt of die al helemaal vol zit, laat het ons dan weten. (076 5424688; marike@silverlinde.com).
Vaak staan nieuwe cursussen al gepland voor het volgende seizoen, maar zijn ze nog niet verwerkt op onze website. Wij kunnen u dan wel al plaatsen op de deelnemerslijst zodat u verzekerd bent van een plaatsje. Ook kunt u ons verzoeken contact met u op te nemen zodra we een bepaalde cursus gaan organiseren.