onze producten

Silverlinde is enthousiast over de werkzaamheid van de essentiële oliën bij problemen van fysieke...
informatie bijeenkomst
Op donderdag 14 februari a.s. om 15.00 uur zet Silverlinde haar deuren open en informeert belangstellenden over de verschillende...
yoga voor mens en hond
M.i.v. 2 februari a.s. gaan we weer van start, dit zal een maandelijkse activiteit worden. Meer informatie vind je hier ...

Silverlinde humane praktijk

Silverlinde praktijk heeft niet alleen diertherapeuten in haar team, maar ook humaan opgeleide therapeuten. Daarmee kan hulp geboden worden aan mens en dier. Al dan niet in combinatie.

In onze praktijk werken wij vanuit de overtuiging dat daar waar mens en dier verbonden zijn in het dagelijks leven, zij invloed uitoefenen op elkaars welzijn.
Zo kan een nerveus dier, beter geholpen worden met het terugvinden van stabiliteit als de eigenaar in balans is. Zo  ook,kan een eigenaar met pijn, een gezond dier soms minder goed begeleiden, waardoor (bij het dier eveneens) problemen kunnen ontstaan.

In onze humane praktijk willen wij mensen helpen hun fysieke- of spannings – klachten  op te lossen.
Afhankelijk van uw hulpvraag kan dat zijn:
Meer over de aanpak en visie op de therapie kunt u lezen door de desbetreffende therapie knop aan te klikken. Onder de knop "medewerkers" maakt u kennis met onze therapeuten en hun expertise.
Silverlinde werkt er nog hard aan om ook een humaan natuurgeneeskundige aan ons team toe te voegen.

Waarom Silverlinde?
Wij werken vanuit de holistische visie. Dat wil zeggen dat we steeds kijken naar de totaliteit en niet alleen naar de klacht zelf.
Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen T: 0765424688 of mail naar praktijk@silverlinde.com