onze producten

Silverlinde is enthousiast over de werkzaamheid van de essentiële oliën bij problemen van fysieke...
open dag
Open dag donderdag 12 april a.s. van 16.30 tot ca. 19.30 uur open dag van vrijdag 16 maart a.s. = vol Aanmelden?...
titersessie dierenpraktijk silverlinde
Vrijdag 30 maart a.s. om 13.30uur organiseert Dierenpraktijk Silverlinde een aparte dag voor Vaccichecks (titersessie) tegen een gereduceerd tarief van...

introductieworkshop Resonantietherapie

Resonantietherapie, voor sommigen een vertrouwde bekende, voor anderen een vrij nieuw begrip. Silverlinde volgt de bioresonantie al meer dan twintig jaar met grote belangstelling en werkt er sinds ruim negen jaar mee in haar integrale veterinaire praktijk.
Resonantietherapie biedt uitgebreide diagnostische en therapeutische mogelijkheden.
Tijdens de introductie workshop veterinaire bioresonantietherapie wordt uitgelegd waarop deze therapie is gebaseerd; wat er wel, maar zeker ook wat er niet mee kan.

Inhoud workshop:

  • Inzicht in de werking van de therapie
  • Wat is resonantietherapie? Wat kan het? Wat doet het?
  • Inzicht in de diagnostische toepasbaarheid
  • Inzicht in de curatieve toepasbaarheid
  • Hoe kan getest worden welke voeding wel of niet geschikt is, welk medicijn wel of niet geschikt is? >> hoe kunnen de frequenties ingezet worden om het dier te behandelen?
Datum zaterdag 9 juni 2018
Tijd 09.00 - 12.15 uur
Deelnemers Deze introductie workshop is ontwikkeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de vraag hoe resonantietherapie kan helpen bij behoud of herstel van fysieke en/of mentale gezondheid van het dier. Dus diereigenaren, (toekomstig) diertherapeuten, dierenartsen etc.
Locatie Silverlinde - Landgoed Yzer Heck - Breda
Docenten Margriet Cremers - Dudok van Heel ; vakdocent in o.a. Aromatherapie, Diergedrag, Bachbloesemtherapie bij Silverlinde. Werkzaam als natuurgeneeskundig diertherapeut in de veterinaire praktijk van Silverlinde, schrijfster van diverse boeken over dieren.
Prijs € 57,50
Meldt u zich langer dan 6 weken voor aanvang aan dan ontvangt u 10% korting op het totale cursusbedrag.
CRKBO Silverlinde staat geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en is daarmee BTW-vrijgesteld.
BCND Silverlinde wordt door de Vereniging van Beroepsbeoefenaars van Complementaire en Natuurlijke geneeswijzen voor Dieren (BCND) erkend als bij- en nascholingsinstituut.

Aanmelding en aanvullende informatie:

Aanmelden voor deze cursus kan via de mail marike@silverlinde.com ,of telefonisch: 076 542 46 88

Cursussen vinden alleen doorgang bij minimale aanmelding van 8 deelnemers, tenzij anders vermeld.

*Mocht het zo zijn dat u belangstelling heeft voor een cursus die al gegeven is, op een dag staat dat u niet kunt of die al helemaal vol zit, laat het ons dan weten. (076 5424688; marike@silverlinde.com).
Vaak staan nieuwe cursussen al gepland voor het volgende seizoen, maar zijn ze nog niet verwerkt op onze website. Wij kunnen u dan wel al plaatsen op de deelnemerslijst zodat u verzekerd bent van een plaatsje. Ook kunt u ons verzoeken contact met u op te nemen zodra we een bepaalde cursus gaan organiseren.