onze producten

Silverlinde is enthousiast over de werkzaamheid van de essentiële oliën bij problemen van fysieke...
informatie bijeenkomst
Op VRIJDAG 16 AUGUSTUS a.s. om 15.00 uur zet Silverlinde haar deuren open en informeert belangstellenden over de...
training beroepszekerheid
Afgestudeerd…als veterinair therapeut en toch nog wat onwennig en onzeker? Silverlinde(praktijk) biedt een unieke mogelijkheid om je te beroepszekerheid te ontwikkelen. Aanwezig...

fysiotherapie humaan

Eigenaren die door  pijn, of andere fysieke beperkingen worden gehinderd, stralen dat onmiskenbaar uit naar hun dier.
Dat geldt uiteraard voor de ruiter, maar ook  voor de handler.
Het geldt uiteraard voor de eigenaar die met zijn dier sport bedrijft, maar zeker ook voor de eigenaar die recreatief bezig is.
Wat te denken bijvoorbeeld van een ruiter die, ongemerkt, wat scheefstand/spanningsverschil heeft tussen beide schouders? Het paard zal trachten dat te negeren of te corrigeren. Niet eenvoudig.
Wat te denken van een eigenaar die de hond uitlaat maar erg bang is voor plotselinge ruk aan de lijn vanwege een tennisarm? Die eigenaar gaat heel alert zijn op de omgeving en creëert assertiviteit of angst bij de hond.

Silverlinde is overtuigd van de interactie van eigenaar en dier en daardoor ook van de positieve effecten die daarmee kunnen worden bereikt.
Uiteraard helpen wij in onze humane praktijk heel graag de eigenaar om zich weer prettig(er) te voelen,maar zeker ook helpen we (daardoor) het dier.
Rosalie van Eck specialiseert zich in dier gerelateerde fysieke klachten en revalidatie trajecten.
Haar kennis van Dryneedling en fascia therapie (bindweefselmassage)  vormen (naast haar expertise als fysiotherapeut) een prachtige ingang.

Uiteraard is het mogelijk om een gecombineerde afspraak te maken voor mens en dier. Dit kan een advies afspraak betreffen en/of een behandel afspraak.

Voor meer informatie bent u van harte welkom om te mailen: praktijk@silverlinde.com of bellen naar T: 076-5424688