onze producten

Silverlinde is enthousiast over de werkzaamheid van de essentiële oliën bij problemen van fysieke...
vaccicheck
Op woensdag 28 november a.s. om 10.00uur organiseert Silverlinde Praktijk een aparte dag voor Vaccichecks (titersessie) tegen een gereduceerd tarief...
instroommodule
Nu nog starten met leerjaar 1? Het KAN. Door middel van een paar intensieve(re) aanvangsweken is het mogelijk om in december...

voetreflextherapie

Voetreflexologie, ook wel voetreflex-therapie genoemd, werd al duizenden jaren geleden toegepast in China en Egypte. Voetreflexologie gaat er vanuit dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten. De reflexologie verdeelt de voet in zones die in verbinding staan met alle delen in het lichaam, zoals bv. darmen, longen, hart, nieren en blaas. Massage van deze zones vormt een natuurlijke therapie die zorgt voor versterking van het systeem, helpt balans herstellen en stimuleert het zelfgenezend vermogen.

Er  bestaan twee benader wijzen van deze therapie: de Westerse en de Chinese visie.
Door beide visies te combineren kan een massage gegeven worden welke optimaal individueel is afgestemd.
De Westerse visie gaat uit van de neurologische massagevorm, waarbij met stevige druk die zones op de voet worden gemasseerd, die corresponderen met de verschillende lichamelijke organen en weefsels.
De Chinese visie gaat uit van de energetische massagevorm. Er worden andere technieken gebruikt en naast de reflexzones worden ook meridiaan-banen en acupunctuurpunten gemasseerd op voeten, onderbenen en knieën.

Behandelingen
Tijdens de intake wordt een anamnese afgenomen, die samen met een diagnostische massage de informatie geeft om een individueel behandelplan op te stellen.

Tarieven:
Ontspannings massage ca. 1uur
€ 47,50
Klachtbehandelingstraject:  
1e afspraak=intake+massage € 130,- ca. 2,5uur
Vervolgbehandelingen In overleg

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen T: 0765424688 of mail naar praktijk@silverlinde.com