onze producten

Silverlinde is enthousiast over de werkzaamheid van de essentiële oliën bij problemen van fysieke...
vaccicheck
Op woensdag 28 november a.s. om 10.00uur organiseert Silverlinde Praktijk een aparte dag voor Vaccichecks (titersessie) tegen een gereduceerd tarief...
instroommodule
Nu nog starten met leerjaar 1? Het KAN. Door middel van een paar intensieve(re) aanvangsweken is het mogelijk om in december...

fysiotherapie veterinair

Bewegen en bewegingsvrijheid zijn voor dieren nog belangrijker dan voor mensen. Een dier zal dan ook zo lang mogelijk eventuele functie beperking en/of pijn van het bewegingsapparaat negeren of bagatelliseren.
Een goed inzicht  in de manier waarop het dier  het bewegingsapparaat gebruikt kan in veel gevallen een overbelasting of verkeerde belasting voorkomen of beperken.
Bij beperkingen welke het gevolg zijn van verstappen, stoten of revalidatie is in veel gevallen een professioneel advies meer dan zinvol.

Rosalie van Eck werkt als humaan fysiotherapeut  is als para-veterinair fysio bijna klaar met haar opleiding. Rosalie heeft een enorme passie voor het- zo goed mogelijk- laten functioneren van het bewegingsapparaat. Zij beperkt zich daarom niet alleen tot de fysiotherapie, maar maakt ook gebruik van de fasia therapie (bindweefsel massage) en dry needling. Zij volgt nog andere cursussen en workshops om zich verder te bekwamen.


De combinatie tussen eigenaar en dier is invloedrijk. Soms is de beweging van een eigenaar dusdanig beperkt dat dit invloed heeft op het dier.Wat houdt een consult met Rosalie in:
U maakt een afspraak met onze assistente Youkje: youkje@silverlinde.com of T: 076-5424688
Na een uitgebreide intake, bespreekt Rosalie met u haar bevindingen en stelt zij een behandeltraject aan u voor. In sommige gevallen kan het volstaan met uitleg van een aantal oefeningen welke u zelf met uw dier kunt doen. Soms ook is een herhalings afspraak nodig.
Paarden worden bij Silverlinde behandeld maar een afspraak op locatie is zeker mogelijk.

Doel van Rosalie is in eerste instantie gericht op pijn vermindering en, daaruit volgend, functie herstel.

Tarieven
Consult € 75,-
Consult paard op locatie In overleg