onze producten

Silverlinde is enthousiast over de werkzaamheid van de essentiële oliën bij problemen van fysieke...
vaccicheck
Op woensdag 28 november a.s. om 10.00uur organiseert Silverlinde Praktijk een aparte dag voor Vaccichecks (titersessie) tegen een gereduceerd tarief...
instroommodule
Nu nog starten met leerjaar 1? Het KAN. Door middel van een paar intensieve(re) aanvangsweken is het mogelijk om in december...

systemisch werken veterinair

Het werken met de systeem therapie heeft binnen de humane therapie al vrij goed zijn weg gevonden. Silverlinde werkt met deze therapie ook veterinair.
Het kan zijn dat u primair wilt werken met de situatie die bestaat rondom uw dier binnen de gezinssituatie of wilt werken aan het welbevinden van het dier binnen het systeem waarin hij leeft.
Afhankelijk van de reden waarom u voor een opstelling wilt kiezen en afhankelijk van uw eigen voorkeur, wordt gewerkt met menselijke representanten of een tafelopstelling.

Het is (en blijft ook voor ons) steeds fascinerend om te zien hoeveel inzichten er voortkomen vanuit de opstellingen. Het systeem toont veel, helpt niet alleen de eigenaar maar zeker ook het dier, om een betere balans te vinden in de bestaande situatie.

Overweeg je een opstelling voor je dier?
Dan neem je het beste telefonisch T:076-5424688 of per mail (sandra@silverlinde.com) contact op met Sandra. Sandra zal je uitgebreid kunnen informeren over de manier van werken en over wat je kunt verwachten van een systeemopstelling. Zij kan ook met jou beoordelen of datgene wat je hoopt te bereiken, mogelijk zal zijn met een opstelling.

Wil je eens als representant deelnemen aan een opstelling?
Je kunt dan eens ervaren wat opstellingen zoal te weeg kunnen brengen en hoe het in zijn werk gaat. Ook dan ben je welkom om contact op te nemen.

Tarieven
Tafelopstelling € 75,-
Opstelling met representanten € 105,-
Deelnemen als representant € 10,- voor ca. 2uur