onze producten

Silverlinde is enthousiast over de werkzaamheid van de essentiële oliën bij problemen van fysieke...
informatie bijeenkomst
Op VRIJDAG 16 AUGUSTUS a.s. om 15.00 uur zet Silverlinde haar deuren open en informeert belangstellenden over de...
training beroepszekerheid
Afgestudeerd…als veterinair therapeut en toch nog wat onwennig en onzeker? Silverlinde(praktijk) biedt een unieke mogelijkheid om je te beroepszekerheid te ontwikkelen. Aanwezig...

systemisch werken veterinair

Het werken met de systeem therapie heeft binnen de humane therapie al vrij goed zijn weg gevonden. Silverlinde werkt met deze therapie ook veterinair.

Het kan zijn dat u primair wilt werken met de situatie die bestaat rondom uw dier binnen de gezinssituatie of wilt werken aan het welbevinden van het dier binnen het systeem waarin hij leeft.

Afhankelijk van de reden waarom u voor een opstelling wilt kiezen en afhankelijk van uw eigen voorkeur,kan ook het dier worden opgesteld. Er wordt gewerkt met menselijke representanten of een tafelopstelling.

Het is (en blijft ook voor ons) steeds fascinerend om te zien hoeveel inzichten er voortkomen vanuit de opstellingen. Het systeem toont veel, helpt niet alleen de eigenaar maar zeker ook het dier, om een betere balans te vinden in de bestaande situatie.

Overweeg je een opstelling voor je dier of voor jezelf?
Dan neem je het beste telefonisch T: 076-5424688 of per mail sandra@silverlinde.com contact op met Sandra. Sandra zal je uitgebreid kunnen informeren over de manier van werken en hetgeen je kunt verwachten van een systeemopstelling. Zij kan ook met jou beoordelen of datgene wat je hoopt te bereiken, mogelijk zal zijn met een opstelling.

Wil je eens als representant deelnemen aan een opstelling?
Je kunt dan eens ervaren wat opstellingen zoal te weeg kunnen brengen en hoe het in zijn werk gaat. Ook dan ben je welkom om contact op te nemen.

Silverlinde biedt vanaf februari 2019 een opstellingsmiddag aan, waarin er ruimte is voor maximaal 2 vragen.

Aanmelden via: info@silverlinde.com of telefonisch via T: 076-5424688


Data:

*


Tarieven:

Deelnemen aan een opstellingsmiddag:

als representant
€15,-
als vraagsteller €75,-
Standaard:
Tafelopstelling €75,-
Opstelling met representanten €105,- (duur: 2,5 uur)