kennismaking filosofie en energetische ontwikkeling

Tijdens deze dag gaan we in op levensvragen zoals ‘Wat komen we hier doen op aarde?’ en ‘Wat is de rol van huisdieren hierin?’ Een stukje filosoferen om op zoek te gaan naar wijsheid.

Verder is je intuïtie, ofwel je innerlijk weten, een belangrijke bron van wijsheid. Het geeft inzichten die voorbij het denken gaan. En steunt je bij het nemen van beslissingen op alle gebieden in je leven. Dit kan je ook van dienst zijn in de omgang met dieren, zowel met je eigen dieren als in beroepsmatige vorm. Je intuïtie weet bijvoorbeeld vaak al snel dat een dier zich niet lekker voelt en kan je hier meer over vertellen dan je op het eerste oog ziet.

Door te filosoferen, stil te worden, oefeningen en het delen van je ervaringen richten we ons deze dag op het contact met je eigen innerlijke stem. Waarbij we gebruik maken van de kracht van de natuur, een bron van inspiratie om de verbinding met jezelf te voeden.

Datum donderdag 21 maart 2019
Tijd 09.00 - 16.00 uur
Locatie Silverlinde - Landgoed Yzer Heck - Breda
Docent Ilse van Veen - Natuurgeneeskundig diertherapeut en intuïtief coach
Prijs € 115,=
Meldt u zich langer dan 6 weken voor aanvang aan dan ontvangt u 10% korting op het totale cursusbedrag.
CRKBO Silverlinde staat geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en is daarmee BTW-vrijgesteld.
BCND Silverlinde wordt door de Vereniging van Beroepsbeoefenaars van Complementaire en Natuurlijke geneeswijzen voor Dieren (BCND) erkend als bij- en nascholingsinstituut.

Aanmelding en aanvullende informatie:

Aanmelden voor deze cursus kan via de mail marike@silverlinde.com ,of telefonisch: 076 542 46 88

Cursussen vinden alleen doorgang bij minimale aanmelding van 8 deelnemers, tenzij anders vermeld.

*Mocht het zo zijn dat u belangstelling heeft voor een cursus die al gegeven is, op een dag staat dat u niet kunt of die al helemaal vol zit, laat het ons dan weten. (076 5424688; marike@silverlinde.com).
Vaak staan nieuwe cursussen al gepland voor het volgende seizoen, maar zijn ze nog niet verwerkt op onze website. Wij kunnen u dan wel al plaatsen op de deelnemerslijst zodat u verzekerd bent van een plaatsje. Ook kunt u ons verzoeken contact met u op te nemen zodra we een bepaalde cursus gaan organiseren.