onze producten

Silverlinde is enthousiast over de werkzaamheid van de essentiële oliën bij problemen van fysieke...
last minute info moment
Op VRIJDAG 6 SEPTEMBER a.s. vanaf 12.30 uur Tijdens de informatie middag op 6...
training beroepszekerheid
Afgestudeerd…als veterinair therapeut en toch nog wat onwennig en onzeker? Silverlinde(praktijk) biedt een unieke mogelijkheid om je te beroepszekerheid te ontwikkelen. Aanwezig...

verdiepingsworkshop TTouch paard

Deze verdiepingsworkshop is bedoeld voor cursisten die al een basisworkshop TTouch paard hebben gevolgd bij Silverlinde. Mocht je elders een basiscursus TTouch hebben gevolgd kijken we graag met je mee of inschrijven zinvol is.

Inhoud cursusdag:

•    Korte terugkoppeling naar tweedaagse TTouch cursus
•    Verdiepende TTouches gericht op een beter en bewuster lichaamsgebruik, meer verbinding in het gehele lijf, ondersteuning van soepelheid en buiging, beter ruggebruik, ontspanning zoals:
o    Belly lifts en octopus.
o    Het werken met lichaamsbandages wordt nader toegelicht en uitgebreid.
o    Er komt een mooie verdieping op het grond- en geleidewerk.

Tijdens deze praktijkgerichte dag wordt er gewerkt met de paarden van Silverlinde.

Datum zaterdag 16 november 2019
Tijd van 09.00 tot 16.00 uur
Locatie Silverlinde - landgoed Yzer Heck
Docenten
Ellen Angelino;  TTouch practitoner paard en gezelschapsdieren II Aangesloten bij de beroepsvereniging TTBN (Telling TTouch beroepsvereniging Nederland).
en gecertificeerd MSFC Zadelpasser en Reperateur
en
Anita Janssen-Rootering; TTouch practitoner paard en gezelschapsdieren I Aangesloten bij de beroepsvereniging TTBN (Telling TTouch beroepsvereniging Nederland).
Prijs € 125,= (inclusief cursusmap) Meldt u zich langer dan 6 weken voor aanvang aan dan ontvangt u 10% korting op het totale cursusbedrag.
CRKBO Silverlinde staat geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en is daarmee BTW-vrijgesteld.
BCND Silverlinde wordt door de Vereniging van Beroepsbeoefenaars van Complementaire en Natuurlijke geneeswijzen voor Dieren (BCND) erkend als bij- en nascholingsinstituut.
Aanmelding en aanvullende informatie:

Aanmelden voor deze cursus kan via de mail marike@silverlinde.com ,of telefonisch: 076 542 46 88

Cursussen vinden alleen doorgang bij minimale aanmelding van 8 deelnemers, tenzij anders vermeld.

*Mocht het zo zijn dat u belangstelling heeft voor een cursus die al gegeven is, op een dag staat dat u niet kunt of die al helemaal vol zit, laat het ons dan weten. (076 5424688; marike@silverlinde.com).
Vaak staan nieuwe cursussen al gepland voor het volgende seizoen, maar zijn ze nog niet verwerkt op onze website. Wij kunnen u dan wel al plaatsen op de deelnemerslijst zodat u verzekerd bent van een plaatsje. Ook kunt u ons verzoeken contact met u op te nemen zodra we een bepaalde cursus gaan organiseren.