1-daagse Masterclass

Het bewegingsapparaat van dieren

Als (toekomstig) natuurgeneeskundig therapeut bezit je over gedegen kennis van de anatomie, fysiologie en pathologie van verschillende diersoorten. Met behulp van maatregelen en (natuurlijke) middelen zijn we in staat dier en eigenaar verder op weg te helpen naar een betere balans tussen fysiek en mentaal welbevinden. Soms kan het zinvol zijn om door te verwijzen naar een specialist. Maar voor welke vorm kies je dan en waarom?
Tijdens deze masterclass staan de specialisaties fysiotherapie en osteopathie op het programma. We borduren verder op je reeds opgedane kennis van het bewegingsapparaat en laten je kennis maken met deze disciplines.

Ochtendprogramma – theorie:

  • Fysiotherapie
  • Lymfedrynage
  • Dry Needling
  • Osteopathie

Middagprogramma – praktijk:

  • Consult paard
  • Consult hond

Beide therapeuten bekijken en behandelen vanuit hun expertise eerst een paard en daarna een hond, waarbij zichtbaar wordt wat de opties en mogelijkheden zijn per discipline.

 

Datumzaterdag 12 oktober 2019
Tijdvan 09.00 tot 16.00 uur
LocatieSilverlinde – Landgoed Yzer Heck – Breda
DocentenRosalie van Eck – dierfysiotherapeut
Desiré Keun – osteopaat voor dieren
DeelnemersAlleen toegankelijk voor studenten vanaf het 2e leerjaar en Silverlinde therapeuten. Evt. andere vooropleiding in overleg.
Prijs€ 125,=
Meldt u zich langer dan 6 weken voor aanvang aan dan ontvangt u 10% korting op het totale cursusbedrag.
CRKBOSilverlinde staat geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en is daarmee BTW-vrijgesteld.
BCNDSilverlinde wordt door de Vereniging van Beroepsbeoefenaars van Complementaire en Natuurlijke geneeswijzen voor Dieren (BCND) erkend als bij- en nascholingsinstituut.

Aanmelding en aanvullende informatie:

Aanmelden voor deze cursus kan via de mail: chantal@silverlinde.com of telefonisch: 076-5424688

Cursussen vinden alleen doorgang bij minimale aanmelding van 8 deelnemers, tenzij anders vermeld.

* Mocht het zo zijn dat u belangstelling heeft voor een cursus die al gegeven is, op een dag staat dat u niet kunt of die al helemaal vol zit, laat het ons dan weten: 
telefoon: 076-5424688 of email: chantal@silverlinde.com.
Vaak staan nieuwe cursussen al ingepland voor het volgende seizoen, maar zijn ze nog niet verwerkt op onze website. Wij kunnen u dan wel al plaatsen op de deelnemerslijst zodat u verzekerd bent van een plaatsje.
Ook kunt u ons verzoeken contact met u op te nemen zodra we een bepaalde cursus gaan organiseren.

Icoontje van SilverlindeGeïnteresseerd?

Neem dan nu contact met ons op!

Telefoon076 54 24 688
E-mailchantal@silverlinde.com